Kontakt

Om os:

Murermestrene Tilm & Thomsen ApS er et firma bestående af Lasse Tilm Nielsen og Mathias Aagaard Thomsen. Vi er to unge mestre som er vant til at arbejde og vi fik en god idé med at starte op sammen. Vi har nemlig begge to en indstilling til hvad vi gerne vil og hvad der er god kvalitet. Det er altid en af os, som du møder.

 

Lasse Tilm Nielsen:

Er en fyr med fødderne godt plantet i det nordjyske. Han er oprindelige fra Biersted. Lasse bor i dag i Aalborg. Lige siden Lasse var 7 år har han sagt han gerne vil være murer, og han har aldrig været i tvivl om, at det var den helt rigtige beslutning.

 

Mathias Aagaard Thomsen:

Er en fyr med fart på, men ikke mere end at han vil gøre det på den nordjyske måde, dvs. at tingene skal være i orden. Mathias er fra Hjallerup. Han har også gået med drømmen om, at blive murer siden han var helt lille. Der var ikke noget bedre for ham end at komme med ud og hjælpe med murerarbejdet. Han var heller ikke gammel før han hjalp sin bedstefar, som også har haft et murerfirma i Hjallerup. Siden overtog hans onkel firmaet, så det ligger til familien at være murer.

 

Hvis I gerne vil have nogle murer, der virkelig har passion for det de laver og er vant til at lave alt indenfor murerfaget, så skal du ringe til Murermestrene Tilm & Thomsen ApS.

 

 

Murermestrene Tilm & Thomsen ApS

Skelbakken 9

9320 Hjallerup

Cvr 37386987

Mail info@ttmm.dk

Telefon:

Lasse: 24232465

Mathias: 22710115

 

Træk din regning fra i skat.

http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1947018